Bine ati venit la Ecopaper.ro
 

EcoPack si EcoPaper sunt acum parte a grupului DS Smith. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati www.dssmith.com/packaging si www.dssmith.com/paper.”

Mai multe informatii

 

EcoPack and EcoPaper are now part of DS Smith. For more information, please, visit www.dssmith.com/packaging and www.dssmith.com/paper.”

More info

 

 

Despre noi

  EcoPaper S.A. este o societate comerciala specializata in producerea hartiei pentru carton ondulat, folosind ca materie prima 100 % deseuri de hartie si carton, contribuind astfel la protejarea mediului inconjurator..

Cu o existenta de peste 150 de ani SC. EcoPaper S.A. se afla in acest moment in varful producatorilor de hartie pentru carton ondulat din tara.
citeste mai mult
 
 
Produsele noastre
Obiectul principal de activitate al SC. EcoPaper S.A. il constituie producerea si comercializarea urmatoarelor tipuri de hartii:
- Hartie wellenstoff
- Hartie ecoliner
- Hartie schrenzciteste mai mult
 
 
 
 
Politici ECOPAPER
 

Politici

Calitate Mediu

ISO

Politica SC. EcoPaper S.A. în domeniul calităţii şi mediului este de a livra produse care să corespundă cerinţelor clienţilor săi, cerinţelor legale şi de reglementare aplicabile, să minimizeze impactul activităţilor locale asupra mediului, să îmbunătăţească continuu eficacitatea sistemului de management aplicat.

citeste mai mult
 
 
ANUNT PUBLIC
Agenţia pentru Protecţia Mediului Brasov anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a autorizaţiei integrate de mediu revizuita pentru S.C. ECOPAPER S.A. pentru activitățile desfăşurate la punctul de lucru din localitatea, jud.Brasov, oras Zarnesti, str. 13 Decembrie, nr. 18.
Decizia a fost luată in urma consultării autorităţilor membre C.A.T., intrunit in data de 08.01.2018 la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brasov.
Decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu se va afişa la sediul Primăriei Zarnesti şi Agenția pentru Protecția Mediului Brasov, pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro şi a titularului de activitate. Proiectul autorizaţiei integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro.

Observaţiile publicului se primesc in scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Brasov, din Brasov, str. Politehnicii, nr. 3 sau electronic la adresa office@apmbv.anpm.ro, şi la Ministerul Mediului la fax. 0214089615 (in termen de 30 de zile de la data primului anunţ public).
 
 
© 2008 S.C.ECOPAPER S.A. Toate drepturile rezervate.
website by Glamour Advertising