• Acasa
  • vanzare
  • 10 Buc/set Mini Noutate Banda de Corecție Student Typo Kawaii Corecție Modificat Caseta de instrumente Școală Drăguț Rechizite de Birou Staționare

Vizualizare rapida

10

vanzare

10 Buc/set Mini Noutate Banda de Corecție Student Typo Kawaii Corecție Modificat Caseta de instrumente Școală Drăguț Rechizite de Birou Staționare

16.90lei 11.84lei

Etichete: costum de câine, mimi rechizite școlare, muji staționare set, kawaii, incursiune banda de corecție, mult machiaj, harajuku kawaii, drăguț staționare produse, corect banda, scoala suppli.


  • SKU: e1052

Cel mai bine vandut

Descriere

Metoda De Plata

1. Există mai multe metode de plată disponibile pe Ecopaper.ro, cum ar fi Alipay, carduri de credit,în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale,plata ta va fi temporar deținute de Alibaba, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

Transport

1.Când am primit comanda de informare și de plată, noi, de obicei 2-5 zile pentru a finaliza livrarea, asiguram logistica informații de urmărire.Cu toate acestea, din cauza anumitor factori și aspecte regionale, care ar putea duce la întârzieri în livrare, sper să fie în măsură să înțeleagă, timpul de tranzit este de obicei 15-40 de zile, vă rugăm să fie pacient.

2. Dacă aveți nevoie mai repede de transport modul de logistică, puteți alege alte moduri, vă rugăm să ne contactați.

3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

4. Comanda va fi trimis la adresa de mână de către compania de transport maritim în timpul de livrare, referindu-se la lista de servicii de transport maritim de mai jos.Dacă nu te-ai primi la pachet în timpul de livrare ,vă rugăm să ne contactați, vom face cu ea și să răspundă la tine în 24 de ore .

Politica De Rambursare

1. Suntem pe deplin de garanție produsele noastre.Toate elementele sunt în stare de brand nou, cu excepția cazului în care se specifică altfel în altă parte în descriere.

2. Toate declarațiile, - defecte sau altfel - trebuie să fi preautorizate.Vă rugăm să ne contactați pentru a obține o autorizație și se întorc adresa înainte de a trimite produsul înapoi.

3. În toate cazurile, cumpărătorii plătesc taxe de transport la costul lor de a returna produsele pentru schimb sau de restituire.Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri.

Contactati-ne

1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să fie liber să contactați cu noi, vom răspunde la întrebările dumneavoastră ASAP

2. Vom răspunde la întrebarea dumneavoastră prin e-mail, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email pentru răspunsuri.

Feedback-ul

1. Vă rugăm să e-mail-mă înainte de a părăsi feedback-ul dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., astfel încât să putem lucra.

2. Cumpărătorii internaționale, vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.

Informatii suplimentare

  • Numărul De Model: 1005002368577579
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Banda De Corecție

Recenzii (1)

Adaugă o recenzie

12345

Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru