• Acasa
  • vanzare
  • 72 Culori Uleioase De Culoare Creion De Culoare Artistice Duce Perie Schiță Lemn Creioane Set Mână-Pictat Rechizite Școlare

Vizualizare rapida

10

vanzare

72 Culori Uleioase De Culoare Creion De Culoare Artistice Duce Perie Schiță Lemn Creioane Set Mână-Pictat Rechizite Școlare

88.95lei 62.27lei

Etichete: xr caz de plastic sticlă călită.


  • SKU: e1497

Cel mai bine vandut

Descriere

Caracteristici:

Profesionale și precise culori

Nostru acuarelă, creion contine 72 culori vibrante, cu pictura buna ,care poate satisface pictor cerință pentru color profesionale .Acesta poate fi pictat pe o varietate de hârtie,de culoare plumb pictură ,acuarelă pictură ,schiță etc. Absolut este o alegere bună pentru studenții la artă și artist.

Materiale în condiții de siguranță

Artistul creion este făcut de siguranță material vopsea, care este non-toxic, fara miros, eco-friendly și în condiții de siguranță pentru copii pentru desen.

Ușor de transportat

Acest produs este echipat cu un stilou cutie de depozitare, care pot stocare frumos acuarelă, creioane atunci când nu este utilizat și ușor de transportat.

Puternic și de încredere

Miezul de plumb paznici împotriva frustrant rupturi în timpul uz general și ascuțit, astfel încât să puteți colora cu încredere.

Cadoul Perfect

Cadoul Perfect pentru băieți și de artă pentru fete, adolescenti, si adulti de a învăța și de a dezvolta abilități de pictură.Acest set de acuarele creioane pentru copii este mare pentru a învăța arta de a tempera prin convenabil și ușor de utilizat de artă creioane de desen, și vă poate ajuta să dezvolte abilități mai avansate tehnici de proiectare

Aplicarea pe scară largă

Acest produs este un pachet de 72 de creioane colorate, care este utilizat pe scară largă pentru scris, desen și schițe pe hârtie.

Caietul de sarcini:

Tip de element: Creioane Acuarelă

Material: lemn

Culoare: colorat

Cantitate: 72pcs

Element dimensiune: 17.6*0.72 cm/6.92*0.28 inch(L*W)

Greutate: 470g/16.58 oz

Pachetul:

72*Creioane Acuarelă

1*Cutie Pachet

Lista de ambalare

72*Creioane Acuarelă

1*Cutie Pachet

Informatii suplimentare

  • Origine: NC(de Origine)

Recenzii (1)

Adaugă o recenzie

12345

Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru