Vizualizare rapida

10

vanzare

ADG426BRS ADG426BRSZ ADG426 ADG426B

173.55lei

Etichete: c4 sd connect, mb star c4, c6 star diagnosis, conectați sd, mb star c4 sd connect compact instrument de diagnosticare, c5 sd se conecteze, mb star, c5 mb, c4 diagnostic, c4 stele.


 • SKU: e2142

Cel mai bine vandut

Descriere

Sfaturi:apariția recentă a unui lot de persoane folosind software-ul, copy shop, iubito,vom fi plângeri în cele din urmă,am Divizia a stoca numele de"Shenzhen Heng source de e-Commerce ",Wang numărul"Hyung sursă Electronică" în Taobao numai asta,nici magazine,în scopul de a evita pierderile,vă rugăm să identificat cu atenție,astfel încât să nu fie înșelați!

Bine ati venit la patrona

Prin intermediul 888 de yuani de transport gratuit Expres pentru Yuantong,alte curierat 900 de yuani de Transport Gratuit ,

(SF excluse), dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți,vă Mulțumesc!!!

De când ne desfășurăm activitatea în componente electronice rasa foarte mult,nu unul câte unul incarca, dacă sunteți în magazinul nostru puteți găsi modelul dorit,vă rugăm să ne contactați ,vom fi foarte curând pentru tine citate.

Profesionale sprijinirea IC :electrocasnice IC ,mașină IC ,comunicare IC , IC și alte componente electronice

Pachet:SMD( POS ),în linie( DIP ),patru (QFP) ,triodă,diode,module, PLCC

Acest magazin pentru a sprijini cu un singur Tot :alimentare IC,rezistor condensator inductoare,switch-uri, USB, prize ,două triodes,optice de cuplare serie, IC componente electronice etc.

1. Datorită cumpărătorilor de a achiziționa elementul de timp,pentru primirea de bunuri de timp pe diferite cerințe,plus provincie și în afara provinciei primirii mărfurilor de greutate și timp este diferit,diferit Compania Expres viteza de livrare este, de asemenea, diferite,astfel încât specifice de transport pret te rog cumpărători înainte de a face primul contact ,ne sunt implicit de păr prin Curierat rapid ( Z T O ) , a continuat produse grele preferat Deppon Exprime și să treacă de Curierat ,urgent transport pentru SF Express ,transport de plătit taxe,limitarea comparație este garantat, așa cum este descris mai sus Exprima mai puțin decât sau alte circumstanțe nevoie pentru a schimba pentru alt curier va rugam sa ne contactati.

2 . Din cauza la același tip de componentă electronică modele de producător este, uneori, un număr de producători de,uneori, data de producție este, de asemenea, mai mult,astfel încât imaginile sunt numai pentru referință ,în general, numai producătorii oferă o imagine de cumpărători de referință,uneori, o mică parte a modelului în cazul în care livrarea nu poate fi în conformitate cu poze de la producatori transporturile,desigur, dacă timpul vă permite, de asemenea, vom prompt cu clienții descrise în mod clar,astfel încât cumpărătorul în cazul în care elementele de cerințe mai stricte,te rog in cumpararea de element va avea un sufix sau producătorii și alte cerințe speciale ,vă rugăm să discutați cu un client service descriere sau in comentarii pe declarații scrise, în scopul de a satisface nevoile clienților.

3. Despre cumpărător să semneze pentru pachet :fiecare pachet este o fiabile și sigure mod ambalate bine și bun,dar, uneori, firma de curierat e greu de livrare va provoca componente lipsește sau deteriorat. Pierderea rezultată poate cere Compania Expres pentru compensare. Semn, dacă veți găsi pachet deteriorat în pielea goală în interiorul componente electronice,asigurați-vă că vă verificați cu atenție produsele. Cumpărătorii de inspecție, te rog control achiziționarea de model și dacă numărul este incorect și pachetul este deteriorat,vă rugăm să fața locului refuza,apoi, în conformitate cu ordinul Expres de transport maritim pe partea de telefon pentru a ne contacta,pentru procesul nostru.

4. Despre plata :cu PayPal prieteni va rog plată directă. Provincia Guangdong poate fi numerar la livrare,de exemplu, prin curier, plata la livrare. Nu există nici Alipay prietenii ne pot contacta prin intermediul altor platforme de tranzacționare sau transfer direct în contul nostru Bancar,plată este primit imediat de livrare,avem un chat de înregistrare pot fi certificate,puteți fi siguri! Vă rugăm să vă remitențe va fi adresa de livrare. Numele. De telefon și suma de remitențe și doriți să copilul modele trimis la noi,astfel încât să ne în timp util și corectă pentru tine.

5.售后服务:收到货物后如果有任何问题请先联系本店铺 ,我们会及时给您解决办法,非在本店铺购买的元件和已上机焊接,剪脚或因买家操作失误等其它人为原因导致元件烧坏,以及在寄回途中因包装不牢固而破损,本店铺将不给予调换,非质量问题换货的运费一律由买家负责.

亲,收到货后,请别忘了收藏小店噢,并给个好评+店铺满分的评价哦,客户之上, 亨源电子, 你的满意我们的追求.

═☆欢迎购买我们的产品,祝您购物快乐.

Informatii suplimentare

 • Teoria: Solid State Relay
 • Sursa De Alimentare: AC
 • Utilizare: Scop General
 • Tensiune: 0
 • Contact Sarcină: Redus De Energie
 • Numărul De Model: 0
 • Proteja Caracteristică: Sigilat

Recenzii (1)

Adaugă o recenzie

12345

 • Carlos Lewis 2008

  All chips are not new. All used

28.06lei 24.97lei

vanzare

Display LCD mare Timer 6V 9V 12V 24V DC AC 7 Zile Săptămânal, Timp Programabil Comutator Releu de Control pentru LED-uri de Lumină sau de Aplicare Solare

MULTIFUNCȚIONAL 7 ZILE PROGRMMALBE TIMER ARE CINCI FUNCȚII: 1. CEAS DE AFIȘARE 2. TIMER 3. NUMĂRĂTOAREA inversă 4. AUTO TIMP DE DEVIERE DE CORECȚIE, SĂPTĂMÂNAL 5. MODUL DE SOMN Utilizare: La TM618 timer MODULE poate deschide sau închide tipuri de aparate

66.91lei 57.54lei

vanzare

DC 5V 12V 16 Canale Releu Scut Module cu Optocuplor LM2576 Microcontrolere de Interfață de Releu de Putere Pentru Arduino Smart Home

DC 5V 12V 16 Canale Releu Scut Module cu Optocuplor LM2576 Microcontrolere de Interfață de Releu de Putere Pentru Arduino Smart Home Descriere: Acest modul releu 12V este activ low, și fiecare are nevoie de 15-20mA driver de curent. Folosește două 8-canal ULN2803APG darlington matrice cip a releului

Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru