• Acasa
 • vanzare
 • Câine De Companie Cu Ultrasunete Anti-Latrat Aparatul Dog Bark Control Sonic Amortizor Instrumente Opreste Din Latrat De Câine De Companie Produse Pentru Casa Si Gradina În Aer Liber

Vizualizare rapida

10

vanzare

Câine De Companie Cu Ultrasunete Anti-Latrat Aparatul Dog Bark Control Sonic Amortizor Instrumente Opreste Din Latrat De Câine De Companie Produse Pentru Casa Si Gradina În Aer Liber

31.07lei 21.12lei

Etichete: placuta numar casa, câinele respinge, câine pentru, numărul de casă în aer liber, lai, numărul de casă semn, coaja dispozitiv de control, zgarda pet trainer, câine cu ultrasunete, anti coaja dispozitiv de control.


 • SKU: e2766

Cel mai bine vandut

Descriere

Descriere:

* PENTRU CAINI DE ORICE DIMENSIUNE - se foloseste de sunet de inalta frecventa, care funcționează pentru a reduce excesiv lătrat de câini în raza de auz; pentru câini 6 luni si mai in varsta PANA LA 25 de PICIOR GAMA.

*100% în condiții de siguranță, uman și profesional pentru a tren dvs. de câine să nu mai latre.

*Proiectat pentru agățat ușor sau montarea pe un copac,perete sau gard pentru a păstra propriul câine sau vecinii cainele din latrat.

*Conține microfon sensibil izolate și ridică latra până la 50 de metri pentru a opri latratul atât în aer liber cât și în interior (recomandat modul de pornire pentru interior este de nivel 1, de a crește, dacă este necesar).NOTĂ: nu funcționează pe surzi sau cu deficiențe de auz câinii.

*Ca un ceas cu alarmă, mic si simplu la loc și să se ascundă, Două LED indicator de stare a bateriei, patru reglabil cu ultrasunete niveluri de volum-test scăzută gama, gama medie și de mare serie.

*Durabil si rezistent la apa,în aer liber La latrat cu ultrasunete aparatul are un indicator de putere.Când pleci, acesta poate fi setat la "Off" pentru a proteja bateria.Proiectat pentru utilizarea în aer liber, piscină cu ultrasunete latra dispozitiv

*Notă: este nevoie de 9 V baterii (bateriile nu sunt incluse), un sunet microfon sensibil: declanșarea ultrasunete.

Utilizare:

*Agățat sau montare aceasta coaja dispozitiv de control de pe un copac, perete sau gard pentru a păstra propriul câine sau vecinii cainele din latrat.

*Stop excesivă, zgomotos lătrat de câine emite ultrasunete la tăcere câine.Mai eficient decât versiunea veche descurajare și rezistent la apa.

*Asigurați-vă că microfonul este la mai puțin de 5 metri de mare și este orientată în direcția de câine care latră.

Caietul de sarcini:

Surse de alimentare: 1 x baterie de 9V (NU sunt INCLUSE)

Material: Plastic ABS

Culoare: Negru

Potrivit Gama: Toate dimensiunile sau rase de câini de companie

Dimensiune Cutie:8 x 6.5 x 5 cm/3.15"*2.56"*1.97"

Pachetul Inclus:

1 x de formare de câine de dispozitiv

Note:

Notă:

* Oamenii nu pot auzi ultrasunete, dar trebuie luate măsuri de precauție atunci când se pregătește pentru utilizarea în aer liber coaja de control.

* În cazul în care câinele începe să bâzâie când instalați, montați sau atârnă în aer liber, coaja de control dispozitiv, vă rugăm să păstrați brațul departe de urechea umană, pentru a evita deteriorarea auzului.

* În cazul în care câinele este surzi sau cu deficiențe de auz, el nu poate reacționa la Exterior Coaja de Control.

Informatii suplimentare

 • En-Gros,Dropshipping: Suport
 • Material: Plastic
 • Numărul De Model: Anti-Barking Dispozitiv
 • Surse De Alimentare: 1 x baterie de 9V (NU sunt INCLUSE)
 • Pachetul Inclus: 1 x de formare de câine de dispozitiv
 • Tip De Element: Coaja De Descurajare
 • Culoare: negru
 • Potrivit Gamă: Toate dimensiunile sau rase de câini de companie
 • Dimensiune de Cutie: 8x6.5x5 cm
 • Origine: NC(de Origine)

Recenzii (3)

Adaugă o recenzie

12345

125.38lei 60.18lei

Instrumente

SCOPUL Original MS6812 Telefon Fir Trasor Portabil UTP Tool Kit LAN Tester de Cablu de Rețea Linie Finder

Acest set de instrumente poate fi folosit pentru toate tipurile de cablu de instalare, inspecție și întreținere, și poate judeca activitatea de linie telefonică în diferite state, mai convenabil pentru linii telefonice instalare, depanare și întreținere.Acesta vă permite evită deteriorarea izolației de cablu. Caracteristici: Judecătorul

132.49lei 80.80lei

vanzare

Copilul de la Distanță de Muzică Pat Bell Copil Nou-născut a Potoli setea Jucarii Rotative Sunătoare 553 de Educație Timpurie Conținut Poveste Mașină cu Proiectie

Copilul de la Distanță de Muzică Pat Bell Copil Nou-născut a Potoli setea Jucarii Rotative Sunătoare 553 de Educație Timpurie Conținut Poveste Mașină cu Proiectie Funcția: senzoriale jucărie, sunătoare, potoli setea de jucărie,jucărie, muzică pat bell Q1:Pot picătură de transport maritim

Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru