• Acasa
 • Componente Active
 • 200pcs MSK12C01 MSK-12C01 micro comutator glisant comutator de alimentare mici trageți comutatorul 7 p 7 ac comutator basculant miniatura

Vizualizare rapida

10

Componente Active

200pcs MSK12C01 MSK-12C01 micro comutator glisant comutator de alimentare mici trageți comutatorul 7 p 7 ac comutator basculant miniatura

47.05lei 36.22lei

Etichete: pc-ul de alimentare tester, micro comutator glisant, comutator glisant miniatura, 1p2t comutator, smd comutator, comutator glisant putere, pc-puterea tester, placa de baza tester, rc rock crawler rezistent la apa, zynq.


 • SKU: e2833

Cel mai bine vandut

Descriere

Bine ati venit la YT componente Electronice de co,ltd

Garanție

1.- 90days garantie. .

2.- Dacă elementul este defect la primire, acesta ar trebui să fie în termen de 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărător ar trebui să se întoarcă tot original si nedeteriorate elemente sub re-stare vandabile)

3.- Putem furniza gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare.Pentru prima 1 lună, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim( de la noi pentru locația dvs.); După 1 lună de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.

4.- Una pe care o primim returnate, va vom trimite înlocuit pe cele din spate, cât mai curând posibil.

5.- Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau sub egida onu-condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe piese

Plata

1.- Vă rugăm să asigurați-vă că contul dvs. de plată este disponibil inainte de a licita la produs.

2.- Toate plățile ar trebui să fie eliminate în termen de 7 zile după ce primiți produsul.Dacă într-adevăr avea dificultăți în plata element, vă rugăm să ne contactați în primul rând, ne va ajuta să-l rezolve.

3.- Dacă aveți orice cereri speciale, detalii despre produs, vă rugăm să lăsați o notă la comanda.

Transport

1.- Putem livra produsele toată lumea.

2.- DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong Post sunt toate disponibile.

3.- Articolul va fi trimis cu 3 zile după primirea de plată.

4.- Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon de contact sunt corecte, atunci când oferta element.

5.- Puteți urmări situația de produs de pe site-ul după ce au fost expediate

Taxele de Import sau Taxele

1.- Taxe de Import, impozite și alte taxe s-a întâmplat în parte nu sunt incluse în prețul articolului.Aceste taxe sunt oferite de cumpărător.

2.- Vă rugăm să verificați cu tine țării biroul Vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.

3.- Vă rugăm să confirmat informații detaliate despre factura de livrare.De exemplu, cât de mult preț ar trebui să scrie pe scrisoarea de trăsură, factura, sau cum să descrie obiectul, etc..

Feedback-ul

1.- Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Multumesc mult pentru timpul acordat.

2.- Programul nostru va pleca înapoi la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

3.- Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră și vă doresc să aveți o zi frumoasă!

Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră și vă doresc să aveți o zi frumoasă!

Informatii suplimentare

 • Nume De Brand: YOINNOVATI
 • Pachet: SMD
 • Disiparea De Putere: MSK12C01
 • Numărul De Model: MSK12C01
 • Tensiune De Alimentare: MSK12C01
 • Tip Comutator: Comutator Buton
 • Cerere: Calculator
 • Origine: NC(de Origine)
 • Tip: Regulator De Tensiune
 • Temperatura De Operare: MSK12C01
 • Starea: Noi

Recenzii (0)

Adaugă o recenzie

12345

Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru