• Acasa
 • Mouse Și Tastaturi
 • Dk61e 61-cheie Rgb Ergonomic Calculator Silent Pc, Laptop Tastatură Mecanică de Gaming cu Fir Nou Tip Led Backlit Keyboard

Vizualizare rapida

10

Mouse Și Tastaturi

Dk61e 61-cheie Rgb Ergonomic Calculator Silent Pc, Laptop Tastatură Mecanică de Gaming cu Fir Nou Tip Led Backlit Keyboard

143.40lei 64.53lei

Etichete: tăcut tăcut tastatura, joc tastatură, minix tastatură bluetooth, led-uri rgb, keycool tastatură mecanică, asus laptop de gaming, keybord, tastatura pcb, 60 tastatura, hp de testare.


 • SKU: e2865

Cel mai bine vandut

Descriere

DK61E 61-cheie RGB tastatură mecanică de gaming cu fir nou tip LED backlit keyboard

Caracteristică: Anti-ghosting 61 butoane permite mai multe butoane pentru a lucra la viteză mare în același timp.Fiecare cheie este controlată de un comutator independent, permițându-vă să se bucure de jocuri high-end cu viteza de răspuns rapid, care este foarte potrivit pentru gameri, dactilografi, programatori, scriitori, etc. Ergonomic compact reduce dimensiunea de întreaga tastatură și este ușor de navigat, și poate, de asemenea, economisi spațiu pe birou.Arc Ergonomic și pantă, atunci când utilizați această tastatură, mâinile tale nu sunt ușor de oboseala.Inclus capac tragator face mai ușor pentru a curăța sau înlocui cheia capac de Durabilitate și de compatibilitate gravate personaj cheie poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.Făcute de înaltă calitate ABS si metal, materiale, are o textura mata, puternic și durabil.Suport de sisteme informatice, inclusiv Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS X, Windows XP, Windows VISTA, etc. Mecanice butoane pe ea ofere joc-nivel de reacție și feedback-ul tactil superior cauciuc dom butoane.

Aceste chei sunt optimizate pentru comanda de intrare.În plus, tastele au suferit, de asemenea, o durabilitate de testare de 60 de milioane de cicluri.

Parametru:

1. 61 aspect cheie

2. Cu fir de culoare albastra axa mecanică tastatura tastatura

3. 5-culoare mixt color iluminat

4. ABS două-culoare injectie keycap

5. Standard de vacă ambalaj cutie

6. Tip C cu conexiune de linie, linie cheie de separare

Tastatura iluminat modul de setare:

Flux continuu (ecranul de boot)

Urmați fluxul, se amestecă lumina de conversie, urmați umbra, sinus val de lumină, lumină constantă în modul, modul de respirație,

E pe Punctul de declanșare, picăturile de ploaie care se încadrează, curcubeu ruleta, valuri de raspandire, stelele sunt punctate, fără urme de zăpadă, joc de masterat, fluxuri interminabile.

Apăsați FN+INS pentru a comuta la "urmați fluxul"

Iluminarea de fundal a tastaturii derulează într-un val-ca mod de la stânga la dreapta în 7 culori la rândul său, la stânga sau la dreapta.

Apăsați din nou pentru a intra "amestecat lumina de conversie"

Iluminarea de fundal a tastaturii derulează într-o ondulate mod de la stânga la dreapta în 7 culori, la stânga sau la dreapta.

Apăsați din nou pentru a intra "Rulează cu Umbra" (apăsați și lumină)

Iluminarea de fundal este oprită off.By implicit, de fiecare dată când butonul este apăsat, o lumină de fundal de culoare este la întâmplare a aprins.După ce butonul este eliberat, lumina de fundal a butonului va fi oprit cu o întârziere.

Apăsați din nou pentru a intra în "Sine Wave"

Fundal a tastaturii este CONDUS de stat, și o lumină colorată val fluctuează în sus și în jos în formă de o curbă sinusoidală, iar coada dispare.Viteza mai repede, cu atât mai mult la coada.

Apăsați din nou pentru a intra în "lumina constanta mode"

Generală a iluminării de fundal a tastaturii este întotdeauna pe, iar luminozitatea este supusă anterior ajustat parametrii de memorie.

Atunci când lumina de fundal de culoare este pornit, ia center point

Comutați la difuzie periferice modul, șapte-cerc de culoare, șapte culori pure, pline de culoare, curcubeu, și aleatoare stippling.

Apăsați din nou pentru a comuta la "modul de respirație"

Tastatura generală de fundal simulează ritm de respirație, și își dă seama de curba de schimbare de la cea mai mare luminozitate.Luminozitatea în acest mod nu este reglabil.

Apăsați din nou pentru a intra în "atingere și trimite"

Iluminarea de fundal este off.By implicit, de fiecare dată când este apăsat un buton, Rânduri de butoane s aprinde o lumină de fundal de culoare,

Trage într-un sfârșit de drum pentru ambele părți.

Apăsați din nou pentru a intra "Picăturile de ploaie care se Încadrează"

Iluminarea de fundal a tastaturii este ca picăturile de apă alunecă pe fereastră, și este plin de culoare și pâlpâitoare.

Apăsați din nou pentru a intra "Curcubeu Roulette"

Tastatura lumina de fundal de culoare este centrat pe o cheie, ca un colorat ruleta rotative, schimbarea alternativ, de la culoare la culoare.

Apăsați din nou pentru a intra "Unda Răspândit"

Cu butonul apăsat, ca centru, un strat de colorat valuri răspândit în împrejurimi, spumante si in crestere, se deplasează treptat.

Apăsați din nou pentru a intra "Înstelat Mic"

Iluminarea de fundal a tastaturii este ca stelele de pe cer de noapte, colorate, sclipitoare și clipește.

Viteza intermitent și numărul poate fi ajustat în funcție de preferințele utilizatorului.

Apăsați din nou pentru a intra "Taxue Wuhen"

Generală a iluminării de fundal a tastaturii este întotdeauna pe, iar luminozitatea este supusă anterior ajustat parametrii de memorie.

Apăsați din nou pentru a introduce "Flux care Curge"

Cu iluminare de fundal Led-uri de la tastatura sunt aprinse una câte una de la stânga la dreapta, la sfârșit de colorat, treptat stingere.DEPLASAȚI degetul în jos linie cu linie și apoi de la dreapta la stânga.Alternativ stânga și la dreapta în mod corespunzător, și du-te în jos linie cu linie.La linia de jos de la tastatura, du-te linie cu linie, și alternativ la stânga și la dreapta până linii.

Conține:

1x Tastatura

1x cablu de Date

Informatii suplimentare

 • Limba: engleză
 • Numărul De Model: Tastatura
 • Tip: Cu fir
 • Tip De Interfață: USB
 • Cerere: Desktop, laptop
 • Operațiunea Stil: Mecanice
 • Certificare: CE
 • Pachet: Da
 • Tastatură Standard: Mini Tastatura
 • Axa Corpului De Brand: Alte
 • Nume De Brand: CARPRIE
 • Suport Pentru Încheietura Mâinii: No
 • Tastatură Full Size: No
 • Origine: NC(de Origine)
 • Stil: STANDARD, Ergonomie, Multimedia, Mini, Pentru Laptop, pentru Tableta, Tastatura Multifunctionala

Recenzii (0)

Adaugă o recenzie

12345

25.05lei 20.78lei

Mouse Și Tastaturi

2.4 GHz Wireless Tastatura Numerică 18 Taste Tastatură Digitală pentru Contabil Casier Laptop Tablete

2.4 GHz Wireless Tastatura Numerică 18 Taste Tastatură Digitală pentru Contabil Casier Laptop Tablete Descriere: 100% brand nou,de înaltă calitate Caracteristici: USB 2.0 prin Fir / Wireless, tehnologie, Plug and Play, nu drivere de dispozitiv, de transmitere a semnalului de stabilitate. Profesionale

26.47lei 18.53lei

Mouse Și Tastaturi

MX3 2.4 G Wireless Telecomanda Air Mouse Tastatura pentru X96 H96 Cutie TV Android Smart Tv, Pc, Laptop, Proiector

MX3 2.4 G Wireless de Control de la Distanță Inteligent de Voce cu iluminare IR de Învățare Aer Mouse-ul și Tastatura Pentru X96 H96 MAX A95X Android Smart TV Box Caietul de sarcini: Există trei tipuri pentru tine de a alege, puteți alege care o doriți. Acest controler poate cu ușurință

28.65lei 22.92lei

Mouse Și Tastaturi

7 culoare i8 tastatură cu iluminare din spate română rusă spaniolă Air Mouse Wireless 2.4 GHz, Tastatura Touchpad-ul Portabil pentru TV Box PC-ul

7 Culori de Fundal Mini Tastatura Wireless 2.4 GHz Telecomandă cu Touchpad Tastatură Mecanică Mouse-ul Pentru Mini Smart Android TV Box Specificatii: Built-in de înaltă sensibile touchpad inteligent.Auto somn și trezi auto mode. 7colors iluminare din spate, foarte cool.La ergonomic, portabil de design este ușor

Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru