Vizualizare rapida

10

Topuri & Tricouri

Copii T-shirt bumbac Naruto Hokage (pe spate)

57.54lei 43.16lei

Etichete: Kurama, autocolant sinucidere, naruto shukaku, naruto tricou, kakashi costum, naruto tricou, kakashi tricou, hokage tricou, naruto poster, mitsuki naruto.


  • SKU: e3068

Cel mai bine vandut

Descriere

Informații Despre Produs

O lumină T-shirt din bumbac permite pielii copiilor să respire și nu încătușa mișcare în timpul jocurilor active.Un guler strâmt nu se întinde de-a lungul timpului, iar modelul nu crapă și nu se decoloreaza, chiar și după spălări frecvente.În timpul verii, arata bine cu pantaloni scurți, și cu lumină de culoare pantaloni.

Compozitie: 100% bumbac

Detalii: decolteu rotund, semi-silueta adiacente, lungime la linia de șold

Sezon: demisezon

Îngrijire: spălare de mână, mașină de spălat în modul blând la temperaturi de până la 30 de grade, fără înălbitor.Înainte de spălare, porniți produsul pe dos.Fier doar din spate, în orice caz, nu în funcție de imagine

Servise de asigurare a Calității la Toate produsele de pe Tmall sunt certificate pentru vânzare în Rusia.Livrare prin curier livram Co depozit din Moscova.Dacă adresa nu este inclus în serviciul de curierat aria de acoperire, vom trimite comanda prin e-mail.Pentru primirea Înainte de a deschide coletul în prezența curierului sau un e-mail angajaților, verifica pentru daune.Bunuri de rambursare * puteți returna produsul fără a explica motivele, în termen de 15 zile de la primire.

* Ppicoxpaнeния coxpaнeния тoвapнoгo Vida și цeлocтнocти упaкoвки, za иcключeниeм тoвapoв кaчecтвa из de пepeчнeй, утвepждeнныx пocтaнoвлeниями пpaвитeльcтвa Nr 55 OT 19.01.1998 și Nr. 942 OT 10.11.2011 (incl. Тoвapы igienă personală și pe drum, тpикoтaж, тpикoтaж, oc, ocand P.), și тoвapoв disponibile индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция oпpoдaвцe furnizor Individual Лeвчeнкo вилиили

Гocудapствeнный нннo o o физичecкoгo лиц 315547600040251

Pemme furnizor Rжим мaгaзинa: кpуглocутoчнo.

Римим послиба пoддeржки: 09: 00 du-19:00 (веми)

Informatii suplimentare

  • Compoziție: 100% Bumbac
  • Brand: Vsemayki.ru
  • Model Tip: Print
  • Stil: Fashional

Recenzii (1)

Adaugă o recenzie

12345

Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru