• Acasa
  • Computer & Office
  • Usb 3.0 Cablu de Extensie PCIE Riser Ver 009S Express 16X Extender Riser Card Adaptor de 6 Pini Cablu de Alimentare

Vizualizare rapida

10

Computer & Office

Usb 3.0 Cablu de Extensie PCIE Riser Ver 009S Express 16X Extender Riser Card Adaptor de 6 Pini Cablu de Alimentare

20.74lei 14.30lei

Etichete: spliter 6 pin, mini usb, cabl usb, WiFi, cablu de refulare 6 pin, se adapteze wifi, cabl, mufe de 6 pini, card wifi, pci express 90 de extensie.


  • SKU: e3092

Cel mai bine vandut

Descriere

Caracteristici:

1. Placa grafica de alimentare utilizează patru FP condensatori solizi pentru a face placa grafica de alimentare mult mai stabil și sigur.

2. Prelungitorul are o 6P interface (16A alimentare capacitate) pentru a consolida puterea de aprovizionare și de a rezolva complet problema de alimentare insuficiente de capacitate.Grafica slot de card utilizează originale importate conector pentru a face placa grafică contact mai bine.

3. Slot este echipat cu o cataramă fix, care este convenabil pentru a elimina și repara placa grafică, astfel încât placa grafica nu va cădea din slot.

4. Adoptarea de protecție de putere, folosind integrat inductoare și placă grafică condensatori solizi, cu eficiență de conversie de putere poate ajunge la 95%.

5. Prelungitorul arată 6pini interface (16A capacitate de putere) pentru a consolida puterea de alimentare.Rezolva complet problema de putere insuficientă a capacității de aprovizionare și a ars fire.

Descriere:

Acest produs rezolvă problemele de fragilă și ars îmbinări tradiționale cablurile plate, atenuarea semnalelor de transmisie, insuficientă și de lungimea cablului.

Caietul de sarcini:

Model: 009S

Interfata: PCI-E 16X

Material: Metal+PCEA

Sistem de sprijin: Linx / xp / win7, 8, 10

Curent: 16A

Pachetul Inclus:

1* Adaptor De Card

1* Cablu Usb

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Informatii suplimentare

  • Certificare: Nici unul
  • Produse De Stare: STOC
  • Tip: PCI-Express Cabluri
  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: 009S Express 16X
  • Origine: NC(de Origine)

Recenzii (0)

Adaugă o recenzie

12345

102.88lei 87.45lei

Computer & Office

10buc 128X64 Alb/Albastru LCD OLED Display LED Module 0.96" I2C IIC SPI-Serial nou original

128*64 modul de afișaj LED pentru Arduino, suportă mai multe cip de control.Pe deplin compatibil cu Arduino, 51 Seria, MSP430 Serie, STM32 / 2, CSR IC, etc. Ultra-consum redus de energie: ecran complet aprins 0.08 W Super de înaltă luminozitate și contrast sunt reglabile Cu încorporat șofer/operator Tip de interfață

26.10lei 20.87lei

Computer & Office

Teensy 2.0 USB AVR Consiliul de Dezvoltare Experimentală Bord Pentru Tastatură Și Mouse-ul ISP-U Disc Teensy 2.0 Module

Caracteristici: 1. Poate oferi pini pentru solderless tăvi.De dimensiuni mici, foarte potrivit pentru multe proiecte.Potrivit pentru Mac OS X, Linux și Windows. 2. Ușor de utilizat Teensy Încărcător app.Gratuit instrumente de dezvoltare de software.Singur buton de programare. 3. Material

Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru