• Acasa
  • vanzare
  • 12Pcs A6 Kraft Notebook-uri Kraft Maro Pagini Goale de Acoperire Gol Kraft Reviste

Vizualizare rapida

10

vanzare

12Pcs A6 Kraft Notebook-uri Kraft Maro Pagini Goale de Acoperire Gol Kraft Reviste

85.73lei 49.72lei

Etichete: jurnalul și notebook-uri, notebook gol, a6 negru jurnalul acoperi, agenda planner, jurnalul intim personalizabile, glonțul jurnalul, a6, notebook acoperire camera, notepad, grilă punct de notebook-uri.


  • SKU: e3241

Cel mai bine vandut

Descriere

Descriere

E ceva să fie spus despre simpla plăcere de a scrie un jurnal de intrare sau de a surprinde detalii de un moment special în scris.Dacă vrei să fii liber să se bucure de scris, oriunde te duci, trebuie să aveți notebook-ul perfect la gata.Cu aceste notebook-uri, veți obține nu doar unul, ci douăsprezece dintre cele mai bune de călătorie de calitate notebook-uri disponibile online azi!

Caracteristici

- Culoare: așa Cum se arată.

- Material: hartie Kraft.

- Dimensiune: 140x100mm / 5.5x3.9inch.

- Poate fi folosit pentru a ține un jurnal de călătorie, un jurnal de zi cu zi, de planificare, jurnal alimentar, luarea de notițe și mai mult.

- Obligatoriu noastre este unic conceput pentru a permite ca revista noastră să întinde mai ușor de scris.Hârtia groasă continuă de cerneală de sângerare pentru mai ordonat-în căutarea scris.

- La modă și funcționale, notebook-uri au un rustic chic estetice care esti sigur de a iubi.

- Extra gros pagini au un aspect plăcut să simt și să păstreze de cerneală de sângerare prin atunci când scrie.

1 x set de 12Pcs A6 Kraft Notebook-uri Kraft Maro Pagini Goale de Acoperire Gol Kraft Reviste

Informatii suplimentare

  • Nume De Brand: NUOLUX
  • Origine: NC(de Origine)

Recenzii (1)

Adaugă o recenzie

12345

  • Tarantelo Tarantelovytch

    Nice little notebooks, as described. Sewn and not stapled, which I really like. Fast shipping and really nice seller. Recommended!

10.83lei 7.57lei

vanzare

Simplu De Birou A5 Notebook Cadou A6 A5 Loose Frunze De Epocă Jornal Planificator De Notebook-Uri Creative Mână Carte Cont Volante Notebook-Uri

Rupe convenționale colocare Miezul interior hârtie colocare metodă este determinată de mine. Notebook-ul meu, este de până la mine, atât de perfect. Descriere: 【 Numele 】: husă Moale Notebook 【 Pagini 】: 5 stiluri 【 De Material de acoperire 】: PU piele

Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru