• Acasa
 • Acasa Accesorii Electronice
 • Clonarea Duplicator Cheie Fob O Distanță de Control de la Distanță 433MHZ Transmițător Clona Fixe Cod de Învățare Pentru Poarta de Garaj, Usa 2021 Noi

Vizualizare rapida

10

Acasa Accesorii Electronice

Clonarea Duplicator Cheie Fob O Distanță de Control de la Distanță 433MHZ Transmițător Clona Fixe Cod de Învățare Pentru Poarta de Garaj, Usa 2021 Noi

19.74lei 7.90lei

Etichete: control de la distanță pentru aparate de somfy, timp de control de la distanță pentru aparate de, duplicator multi control de la distanță, 12v comutator ușă, releu rf, 1ch, cortina inel bandă, ceas instrument, control de la distanță pentru aparate de fornorm, jvc control de la distanță pentru tv.


 • SKU: e3247

Cel mai bine vandut

Descriere

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

1.Cod metoda de curatare:

Apăsați butonul de deblocare și blocare buton, în același timp(unele scoici sunt butonul sus și în jos butonul), după indicatorul LED clipește de trei ori, slăbiți oricare din butoane în timp ce celălalt este apăsat, apoi apăsați lansat trei ori butonul, LED-ul indicator va intra în rapid intermitent de stare.În acest moment toate datele de memorie este eliminate, curățate de control de la distanță nu va avea iluminat LED indicator indiferent ce buton apăsați.

2. Copia metoda

O mână ține original controler de la distanță, în timp ce un alt păstrează copia de control de la distanță, cele două controale de la distanță ar trebui să fie plasate cât mai aproape posibil (situația ideală este de a pune cele două telecomenzi de pe desktop alături de distanță zero), respectiv apăsați în jos butonul de copiere, atunci când indicatorul LED clipește rapid după trei flash-uri, acest exemplar este de succes, altele cheie metodele de operare sunt aceleași.Un control de la distanță are o mai mică putere de emisie, astfel încât original control de la distanță ar trebui să fie plasat înapoi la copia de control de la distanță pentru a fi operat.Pentru prezența de zgomot, ar trebui să evite interferențele de a opera, în Cazul în care copia nu este de succes, ar trebui să copiez după compensare cod.

Pls clar codul de testare înainte de a copia.

Apăsați partea superioară 2 butoane în același timp, până când LED-ul clipește de 3 ori mai repede, apoi eliberați oricare din butoanele (celălalt ține de presare), și apăsați butonul de 3 ori, apoi eliberați ambele butoane după lumină LED fiashes rapid.LED-ul nu pornește atunci când apăsați orice buton, asta inseamna ca l-ai scos codul.

Studiind Codul.

Apăsați și țineți apăsat un buton de pe telecomanda asta, și, de asemenea, aceleași pe telecomanda, le face aproape de a primi semnal de 3 secunde, LED-ul va rapid flash și apoi mereu pe, apoi eliberați butonul .Încercați să apăsați acest buton, LED-ul va fi, asta înseamnă că ai copiat cu succes.Face aceiași pași pentru alte butoane.

Funcția de recuperare.

Dacă ștergeți codurile utile din greșeală, puteți să apăsați de 3 si 4 butoane în același timp, până când LED-ul clipește rapid de 3 ori, apoi a recupera cu succes.

Ușor de utilizat, cu 4 canale de control de la distanță sistemul vă permite să preia controlul de gadget-uri, masina, casa si garaj.

Acest lucru nu este o listă completă!Dacă de la distanță utilizează frecvență 433MHZ se va lucra cu telecomanda duplicator (notă: telecomenzi rolling code nu va funcționa).

IC model de telecomanda originala este 2262 2260 1527 2240 și compatibil IC.

Bateria utilizate în produs este 27A 12V vă rugăm să înlocuiți bateria atunci când de la distanță de control de la distanță este insuficientă.

Clona până la 4 de la distanță semnale de la 4 telecomenzi diferite.

Cu acest control de la distanță, puteți controla toate 433MHz cod fix brelocul de chei.

Unele telecomenzi care folosesc această frecvență sunt enumerate mai jos.

4-Canal RF fără Fir Control de la Distanță Duplicator pentru Autoturisme, Usi de Garaj, Poarta de Usi, Sisteme de Alarmă etc.

Aceasta este o frecvență fixă de la distanță clon

Caietul de sarcini:

Metoda de ambalare: opp

Tensiune de lucru: DC12V (built-in 27A12V baterie)

De lucru curent: 10mA

Radiații putere: 10mw

Frecvența de transmisie: 433 MHZ

Distanta de transmisie: 50-100M (zonă deschisă, sensibilitatea dispozitivului de primire este negativ 100dbm)

Encoder tip: cod fix.cod de învățare

Culoare: ABCD butonul/comutatorul butonul de blocare/numărul 1234/în sus și în jos butoane

Funcția: copia de control de la distanță/test de control de la distanță/copie control de la distanță

Dimensiune: 5.4×2.9×1.4 (cm)

Greutate: 28 grame

Domeniul de aplicare:

Telecomanda este utilizat pe scară largă, folosit în principal pentru controlul de la distanță electrice retractabile, usi, lifturi, control de la distanță bariere, control de la distanță de rulare usi, usi de garaj, usi glisante, control de la distanță lumini cu LED-uri, control de la distanță focuri de artificii aprinzătoare, control de la distanță de pasageri usi, anti-furt de alarmă, ușă electrică alarme , MP3 motocicleta de alarmă anti-furt, etc.

Pachetul Inclus:

1*433MHZ Control de la Distanță

Note:

Vă rugăm să confirmați înainte de a cumpăra, acest control de la distanță este 433mhz!

(notă: telecomenzi rolling code nu va funcționa).

Informatii suplimentare

 • Greutate: 28 grams
 • Curent de lucru: 10mA
 • Encoder tip: cod fix. cod de învățare
 • Comunicare Wireless: RF
 • Origine: NC(de Origine)
 • Puterea de radiații: 10mW
 • Frecvența de transmisie: 433MHz
 • Certificare: CE
 • Nume De Brand: centechia
 • Utilizarea: Electric Usa, Automat perdele
 • Metoda de ambalare: OPP

Recenzii (0)

Adaugă o recenzie

12345

Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru