• Acasa
  • vanzare
  • Culoare Negru Pasăre Care Zboară Mașină Rotativă Shader & Kituri

Vizualizare rapida

10

vanzare

Culoare Negru Pasăre Care Zboară Mașină Rotativă Shader & Kituri

78.37lei 42.32lei

Etichete: motor rotativ skyactiv, artmex v11, cnc q5 mașină de tatuaj, aparat tatuaj, kit tatuaj, machin tatuaj, jdm motor rotativ, puternic motor rotativ, gm motor rotativ, modern motor rotativ.


  • SKU: e3463

Cel mai bine vandut

Descriere

Descriere:

Profesionale de Tatuaj Kit, perfect pentru Incepatori,Elevi,Tattooist,Corpul Artiști.Folosit atât pentru Căptușeală și Umbrire.

Avansate Rotativ Mașină de Tatuaj de precizie cu motor de curent continuu, Funcționare Continuă, cu zgomot Redus și de Lungă durată a stabilității, Unitbody.

De primă calitate din aliaj de aluminiu și materiale plastice, de Studiu și Durabil, Compatibila cu cele mai multe tatuaje cu ace.

Această mașină poate conecta Regulat conectarea sârmă și RCA fir de conectare.

Lungimea cursei: 3.5 mm

Tensiune De Lucru :6~9 V

De lucru Viteza de Încărcare: 9000±10% pmr/min

Dimensiune: aprox. 11.8x11x4.3 cm/4.6x4.3x1.7 inch

Pachetul Include:

1 x Motor Masina de Tatuaj

Informatii suplimentare

  • Numărul De Model: Motor masina de tatuaj
  • Origine: NC(de Origine)

Recenzii (0)

Adaugă o recenzie

12345

77.99lei 62.40lei

vanzare

Mini Wireless RCA Conexiune Tatuaj Alimentare pentru Tatuaj Mașină Rotativă Pen Font Adaptor de Încărcare Rapidă Mini Power Bank

[CustomizedpruductTemplate][/CustomizedpruductTemplate] Wireless Tatuaj Putere de Aprovizionare Conector RCA Încărcare Rapidă a Bateriei Tatuaj Consumabile pentru Rotary Mașină de Tatuaj Caracteristică: 1. Tatuaj nou de alimentare, mici și ușoare, baterie timp de așteptare. 2.

836.31lei 585.44lei

vanzare

Dragonhawk Falcon RCA Rotativ Mașină de Tatuaj fără miez Motor Trusa de Machiaj cu Aliaj de Prindere din Silicon de Caz Cartuș Ace Kit de Alimentare

Dragonhawk Falcon RCA Rotativ Mașină de Tatuaj fără miez Motor Trusa de Machiaj cu Aliaj de Prindere din Silicon de Caz Cartuș Ace Kit de Alimentare Specificație De Mașină: Lungimea cursei: 4mm Motor: Motor Fără Miez Greutate: 70g Tensiune: 2V-8V Conectare: RCA Viteza:

Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru