• Acasa
 • Componente Active
 • YX6300 YX5300 UART Controla Modul Serial MP3 Music Player Module Pentru Arduino/AVR/ARM/PIC CF Micro SD / SDHC3.2-5.2 V

Vizualizare rapida

10

Componente Active

YX6300 YX5300 UART Controla Modul Serial MP3 Music Player Module Pentru Arduino/AVR/ARM/PIC CF Micro SD / SDHC3.2-5.2 V

8.32lei 7.90lei

Etichete: arduino pentru, atmega328p, arduino micro pro, uart usb, dfplayer mini, dac pentru arduino, arduino card sd scut, fm pcb, arduino bornă cu șurub, k150 pic programator.


 • SKU: e3528

Cel mai bine vandut

Descriere

Dacă este nevoie de mai multe piese Pls faceți clic pe și de a trimite comanda.Dacă ai nevoie de o cantitate mai mare,Pls contactati-ne.Dacă te deranjează prețul,Dacă unele părți nu pot găsi în magazinul meu,Pls contactati-ne,avem încă multe părți nu a publicat.

Va vom trimite cea mai recentă versiune a produsului, u reclasificat funcție.Poate are diferite forme sau culori.Dacă nu sunteți de acord, pls nu cumpara.

Te rog nu deschide disputa și părăsi orice feedback-ul rău, dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați,vă vom oferi răspuns satisfăcător.Sper să ne înțelegem, vă mulțumesc în avans.

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 5 zile după ce plata dvs. este finalizată.

Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Toate pentru a va pleca in 1-5 buiness după plata verifice .Pls stai în pacient.

China Post e-mail nu este rapid , de Obicei e nevoie de 15-60 zile arriived.Dacă în situații de urgență .Pls alege DHL/ Fedex/EMS.Putem scrie o valoare scăzută pentru cutomer dacă în nevoie!

China Post Obișnuit Pachet Mic Plus pot urmări pe piața internă din țara noastră,dar nu ca efect primirea.

Dacă vrei ca produsele tale și nu vreau să pierdeți timpul, pls alege China Post Aer Înregistrat Mail.Dacă alegeți China Post Obișnuit Pachet Mic Plus si pachetul este pierdut.Vom dovedi că ne trimite pachetul si am numai pot refound cartea 50%.Acest lucru este dvs. de a alege, Noi toți trebuie să-și asume riscuri.Dacă nu sunteți de acord, pls nu cumpara.

China Post Obișnuit Pachet Mic Plus și China Post Aer Înregistrat Mail toate pot urmări în

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Informatii suplimentare

 • Tensiune De Alimentare: Standard internațional
 • Pachet: DIP
 • Cerere: Standard internațional
 • Starea: Noi
 • Disiparea De Putere: Standard internațional
 • Numărul De Model: YX6300
 • Nume De Brand: FSXSEMI
 • Temperatura De Operare: Standard internațional
 • Tip: YX6300

Recenzii (0)

Adaugă o recenzie

12345

44.75lei 37.60lei

Componente Active

DC 3.3 V, 5V Calitatea Apei Monitor TDS Senzor Metru Modul de Lichid Hidroponice Apă Tester TDS Metru XH2.54 Dupont pentru Arduino

DC 3.3 V, 5V Calitatea Apei Monitor TDS Senzor Metru Modul de Lichid Hidroponice Apă Tester TDS Metru XH2.54 Dupont pentru Arduino Caracteristici: Acest echipament poate fi folosit pentru măsurarea general de uz casnic de calitate a apei.TDS valoare poate reflecta curățenia de apă și poate fi aplicată de testare

4.22lei 3.14lei

Componente Active

ESP32-CAM-MB MICRO USB ESP32 Serial la WiFi ESP32 CAM Consiliul de Dezvoltare CH340 CH340G 5V Bluetooth+OV2640 Camera+2.4 G Antenă IPX

ESP32-CAM-MB MICRO USB ESP32 Serial la WiFi ESP32 CAM Consiliul de Dezvoltare CH340 CH340G 5V Bluetooth+OV2640 Camera+2.4 G Antenă IPX Acest produs are built-in antenă,dacă aveți nevoie pentru a utiliza antenă externă,ar trebui să resoldering rezistență cu ciocan de lipit de unul singur Pasul

Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru