• Acasa
  • Acasa Accesorii Electronice
  • Control de la distanță de Caz de Caz de Protecție de Silicon Pentru Lg MR400G LA6150 LA6500 Praf Protector de Acoperire rezistent la Șocuri TV Caz de Protecție

Vizualizare rapida

10

Acasa Accesorii Electronice

Control de la distanță de Caz de Caz de Protecție de Silicon Pentru Lg MR400G LA6150 LA6500 Praf Protector de Acoperire rezistent la Șocuri TV Caz de Protecție

13.38lei 6.69lei

Etichete: tv lg air control de la distanță, irda control de la distanță, o mr600, controlul lg, lg telecomanda, caz de control lg, lg smart, IP68, lgcom control de la distanță, lg smart tv.


  • SKU: e575

Cel mai bine vandut

Descriere

Descriere:

1. Capac de protecție: Aceasta husa de protectie este potrivita pentru MR400 /pentru LA6150 /pentru 6500 TV controler de la distanță, oferind acces facil la toate porturile, butoane și funcții, astfel încât acest capac potrivit pentru telecomanda originala.

2. Premium Material: Făcute de verde și organice în condiții de siguranță material de silicon, acest caz este non-toxic, moale si confortabil la atingere.

3. Praf & Antișoc: Acest capac poate acoperi complet toate marginile și colțurile de la distanță, protejând eficient de la distanță de la praf, șoc, cădere și alunecarea.

4. Ușor de Curățat: ulei-dovada design poate proteja de la distanță controler de petrol, sudoare, ceai și alte pete, iar capacul este ușor de curățat.

5. Tăiere de precizie: capacul este conceput cu un senzor gaura pentru primirea și trimiterea de semnale fără probleme.

Lista De Ambalare:

Capac De Protecție*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Informatii suplimentare

  • Origine: NC(de Origine)
  • Comunicare Wireless: IR
  • Utilizarea: TV
  • Certificare: Nici unul

Recenzii (1)

Adaugă o recenzie

12345

2SC2905 SMD RF tub de Înaltă Frecvență tub de amplificare a Puterii modulului

====== ===========Bine ati venit la magazinul nostru=================== Compania noastra este un furnizor profesionist de circuit integrat de servicii de sprijin, magazin de experiență în vânzări!Un număr mare de locul de inventar, clientul este suprem, de a furniza clienților cu produse de calitate!Avem

6.73lei 4.93lei

Acasa Accesorii Electronice

Nou, original, 10BUC/LOT IRF510 IRF520 IRF530 IRF540 IRF640 SĂ-220

Despre NOI Am Promisiunea de a: 1:Fabricarea numai cele mai bune bunuri de consum și pentru a asigura cea mai înaltă calitate posibilă. 2:Livra bunuri pentru clienții noștri din întreaga lume cu viteză și precizie Client Service Politica Suntem mai mult decât fericit să răspundă la orice întrebări pe care

Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru