• Acasa
 • vanzare
 • Vara Copii Elefant Rucsac Pistol Cu Apă Pentru Copii Elefant Rucsac Pistol Cu Apă Piscină Pistol Cu Apă Pe Plajă

Vizualizare rapida

10

vanzare

Vara Copii Elefant Rucsac Pistol Cu Apă Pentru Copii Elefant Rucsac Pistol Cu Apă Piscină Pistol Cu Apă Pe Plajă

83.85lei 49.47lei

Etichete: copilul arma, pistol de jucarie cu apa, lenjerie de bumbac și hârtie, pistol de apa, pistol cu aer comprimat, rucsac spray, pulverizator rucsac, pistolul de apă rucsac copii, mingea pistol cu apa, rucsac fireman.


 • SKU: e634

Cel mai bine vandut

Descriere

Caracteristici:

Aspectul drăguț

Super drăguț pistol de apă cu elefant apă packpack și o răcoritoare de culoare albastru strălucitor.Acesta atrage atenția copiilor.

Distracție și exercitarea

Pistolul de apă este foarte ușor de utilizat.Copiii trebuie doar să trageți și împingeți presiune mâner pentru o singură senzație.El ajută să-și exercite copii brațele lui în timp ce te distrezi.

Sac mare capacitate

Apa rucsac are o 1900ml volum de apa, are nevoie de mai puțin de reumplere ori și oferă mai multă distracție de durată.Potrivit pentru activități în aer liber și petreceri.

Puternic pompa de apa

Ea are un efort de economisire a pompei de apă launcher și chiar și copiii pot trage apa la aproximativ 5-8 metri de tir.

Material rezistent si confortabil

Splash arma si geanta sunt realizate din ABS robust din plastic și are o garnitura de cauciuc pentru a preveni scurgerea.Arma este fabricat din piele-friendly, moale, în condiții de siguranță și alunecare-dovada de material astfel încât acesta nu va durea mâinile copiilor.

Caietul de sarcini:

Tip: pistol de Apă

Cantitate: 1set

Material: ABS

Culoare: Albastru

Rucsac Capacitate: 1900ml

Potrivit Varsta: 18 luni+

Rucsac Dimensiuni: 257*217mm/10.1*8.3 inch (L*W)

Blaster Dimensiune: 150*223mm/5.9*8.8 inch(L*W)

Greutate: 400g/14.1 oz

Pachet:

1* pistol de Apă

1* Apa rucsac

Lista de ambalare

1* pistol de Apă

1* Apa rucsac

Informatii suplimentare

 • Numărul De Model: water blaster
 • Tema: Animale & Natura, Sport
 • Origine: NC(de Origine)
 • Certificare: 3C
 • Intervalul De Vârstă: 8~13 Ani, 14 Ani Și Până, 2-4 Ani, 5-7 Ani, Adulti

Recenzii (1)

Adaugă o recenzie

12345

 • B N K1972

  The elephant backpack works very well. My 2 y.o. daughter loves it. I was afraid that the bottle would be very small but its actually quite large and quite heavy on her back if I fill it up to the max.

78.83lei 45.71lei

vanzare

Doki De Înaltă Presiune Continuă Electric Duză De Injecție Împotriva Vară, Plajă, Înot Reîncărcabilă Electrice Jucării Arme De Jucarie 2021

Repere de produse: gama este mai mult de 8-10 metri, razele infraroșii pot fi concentrate, fotografiere precisă, (în special procesul de fabricație a bateriei, oprire automată protecție în caz de apă) își dă seama cu adevărat modul de a lupta.

46.46lei 20.91lei

vanzare

Vara Jucărie Pistol Cu Apă Rucsac Tunuri De Apă Pulverizator Presiune Rucsac Drăguț Jet De Apă De Jucărie Jucării În Aer Liber Pentru Copii, Copii, Băiat, Fată

Vara Jucărie Pistol Cu Apă Rucsac Tunuri De Apă Pulverizator Presiune Rucsac Drăguț Jet De Apă De Jucărie Jucării În Aer Liber Pentru Copii, Copii, Băiat, Fată Puncte: 1、Drăguț jet de Apă Jucarii: Aceste drăguț de porc apa spay jucării sunt ușoare în greutate, frumos concepute și nu va fi

Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru