• Acasa
  • vanzare
  • HUNDURE 188 190 5kw generator filtru benzina generator de piese de schimb filtru de aer

Vizualizare rapida

10

vanzare

HUNDURE 188 190 5kw generator filtru benzina generator de piese de schimb filtru de aer

47.47lei 30.86lei

Etichete: generac generator de piese, 10kw generator diesel, 10kva generator, generator de benzină 5 piese, capac lg, parcare controler de încălzire a purtat, benzina generator de gaz, motoarele diesel de parcare controler de încălzire, dde generator de benzină, admisie kn.


  • SKU: e847

Cel mai bine vandut

Descriere

Notificare 1. Vă rugăm să compare mărfurile aspectul, forma, dimensiunea cu piese originale înainte de a comanda. 2. Din cauza culori diferite setări de rezoluție a display, piese din plastic pot avea o diferență de culoare, vă rugăm să știu.Problema cu O Comanda?Facem tot posibilul pentru a obține totul bine, dar greșelile se întâmple și vrem să le rezolvați rapid, vă rugăm să întrebați orice întrebări cu ajutorul Ecopaper.ro sistem înainte de a începe o dispută.Feedback-ul Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre vă rugăm să ne contactați în primul rând, sincer sper ca prin cooperare, putem rezolva problemele fără probleme.Transport Detaliu 1. Va vom livra în termen de la 1 până la 3 zile lucrătoare după plata verificate . 2. Vă rugăm să asigurați-vă că destinatarul informații corecte și suficient de detaliate.Vă rugăm să ne lăsați numele tău complet.Despre Noi Facem cu amănuntul și cu ridicata pentru benzina drujba, perie de tăiere, de tuns iarba de grădină și alte părți de unelte.Bine ati venit aici pentru a alege și cumpăra.Contact Dacă aveți întrebări sau probleme vă rugăm să lăsați mesaje, vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Informatii suplimentare

  • Numărul De Model: 188 190
  • etichetă personalizată: HUNDURE0094
  • Origine: NC(de Origine)
  • Putere: 5kw

Recenzii (0)

Adaugă o recenzie

12345

409.83lei 389.34lei

vanzare

Klin Puteri 950 Benzina Portabil Generator de 220V 650W Conforme Pentru Backup Utilizarea Acasă & Camping Motor Mic Piscină Generator

950 Benzina Portabil Generator de 220V 650W Conforme Pentru Backup Utilizarea Acasă & Camping Motor Mic Piscină Generator 1 .Vă rugăm să rețineți că, dacă nu avem este disponibil stoc de 650W,va oferi 800W,900W-a înlocuit. 2. Culoare și design se tin pe stocuri.

Alăturați-Vă Newsletter-Ul Nostru